Franchise økonomi

Franchise økonomi

Azets er Nordens ledende leverandør av økonomitjenester og systemer innenfor detaljhandel og franchise.

Franchise økonomi

Azets Insight Norge: Regnskap, lønn og økonomisk rådgivning

Noen er eksperter på å drive butikk. Andre er eksperter på regnskap og lønn for butikker. Våre dyktige regnskapsførere og rådgivere er sylskarpe faglig og har lang erfaring. Samtidig kan vi tilby moderne, smarte og effektive IT-løsninger. Denne unike og uslåelige kombinasjonen gir deg store gevinster i alle prosessene innen regnskapsføring og lønnsadministrasjon.

Azets er Nordens ledende leverandør av økonomitjenester og systemer innenfor detaljhandel og franchise.

Azets har 40 års erfaring med regnskap og økonomistyring for kjeder. Vi har utviklet et solid konsept for effektiv styring av en kjede – både for franchisetaker og franchisegiver og vi tilbyr skreddersydde IT-løsninger og konsulenter med lang bransjeerfaring.

Med os som økonomipartner får du tilgang til våre moderne og effektive systemer. Dette sikrer kontroll for hovedkontor og mindre administrasjonstid i butikk.

Med en rekke av Nordens største kjeder på kundelisten, har vi etablert et miljø med stordriftsfordeler. Dette sikrer at du som kunde får en god pris.

Tjenestene vi leverer er regnskapsføring, lønnsføring og økonomisk rådgivning knyttet til dette. I nettportalen MyVisma har vi lagt til rette for en effektiv dialog mellom Franchisetakerne og våre konsulenter. Her kan franchisetakerne motta, sende inn og godkjenne fakturaer. De får også tilgang til regnskapsrapporter og lønnstjenester.

Se hvordan MyVisma forenkler din økonomiske hverdag:

Kontakt oss
Kontakt oss

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne med dine spørsmål!
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.