SPECIAL AWARDBEST SERVICES TO FRANCHISING
EUROPE

FranchiseArkitekt har blitt tildelt den prestisjetunge prisen
Special Award – Best Services to Franchising in Europe

Special Award – Beste tjenester til franchising ble tildelt FranchiseArkitekt, av alle nasjonale franchiseforeninger i Europa gjennom deres felles organisasjon European Franchise Federation. Prisutdelingen fant sted under European Franchise Awards i Brussel 2023.

KONTAKT OSS FOR EN GRATIS EN TIMERS KONSULTASJON

For deg som kunde er prisen et bevis på at kvaliteten på våre råd og tjenester er på høyeste internasjonale nivå, men til en fornuftig pris.

FranchiseArkitekt er spesialister på å bygge og utvikle franchisekonsepter. Vi er en tjenesteleverandør med konsulenter som hjelper til med oppstart og utvikling, advokater som lager franchiseavtaler, banker med rammeavtaler for franchisekjeder, økonomisystemer, franchisetakerrekruttering etc. Vi tilbyr rett og slett hele syklusen som et franchisekonsept trenger.

Mer informasjon om våre tjenester

Franchisearkitekt
se
Sven Hars

Franchise, Marketing og håndbøker

Ekspert innen franchising, forretningsstrategi og merkevarebygging. Tidligere markeds- og kommunikasjonsdirektør for bl.a. McDonald´s Norge, Burger King Skandinavia og TGIFridays.

se
Endre Storløkken

Advokat

Advokat og ekspert innen franchise – og distribusjonsrett. En av Norges fremste advokater innen handelsrett med lang erfaring innen kjededrift.

se
Fredrik M. Vegsgaard

Rekruttering

Senior rådgiver og partner i rekrutteringsselskapet Cappa. Fredrik har lang erfaring med rekruttering av ledere innen fastfoodkjeder og andre kjedekonsepter.

se
Morten Olimb

Head of Business Banking Online Advice. Nordea

Ta kontakt med Morten og hans team hvis du som franchisegiver ønsker å ha Nordea som franchise bank.

se
Peter Östlund

Spesialist Innkjøp

Peter Östlund har 20 års erfaring med innkjøpsspørsmål hos noen av verdens største merkevarer og har jobbet med innkjøp både på kunde- og leverandørsiden. Peter har i mer enn 20 år jobbet med innkjøp på skandinavisk nivå og sittet i flere ledergrupper og styrer, og har dermed bred erfaring innen kjedeledelse og internasjonal sourcing

se
Kashif Ahmad

Sales Manager Large Accounts

Ta kontakt med Kashif hvis dere har behov for skreddersydde økonomiløsninger. Azets er Nordens største på leveranse av regnskap og lønn til kjeder.

se
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Chainformation hjelper din kjede med digitale verktøy som sikrer kvalitet og konseptetterlevelse hos enhetene med håndbøker, sjekklister og task manager på nett og i mobil.

se
Michael Fällström

Målgruppsstyrd annonsering franchise

Kontakta Andreas om du vill optimera digital marknadsföring för din franchisekedja

se
Frode Finsrud

Managing partner, Cappa

Cappa AS rekrutterer ledere, franchisetakere, partnere og forhandlere til alle bransjer. Ledende i Skandinavia på rekruttering til kjeder.

se
Max Käll

Franchise banking, Marginalen Bank

Kontakt Max hvis du eller dine franchisetakere har behov for leasingfinansiering.

se
Jonas Ideström

Styrelse & Franchise

En av Sveriges mest erfarna inom styrelse, drift, finansiering och kapitalresning i franchiseföretag, särskilt restaurangkedjor. Tidigare VD Burger King, Ordförande Sibylla, Texas Longhorn och Svenska Franchise Föreningen.

se
Branko Lazarevic

Operations & Franchise

Expert inom franchise och driftsrelaterade områden. Tidigare Operations & Franchise Director, McDonald´s Sverige. 30 år inom McDonald´s.

se
Marlene Lazarevic

Handböcker & Kvalitetssäkring

Expert inom handböcker och kvalitetssäkringsprogram. Tidigare erfarenhet inom McDonald´s och Reitan på ledande nivåer. Examen inom marknadsföring och företagsekonomi.

se
Anders Fernlund

Franchise Advokat, Astra Advokatfirma

Du henvender deg til Anders når du trenger hjelp med en hver form for juss i tilknytning til franchise og distribusjonsrett i Sverige.

se
Anders Thylin

Franchiseadvokat, ASTRA ADVOKATER

Du vänder dig till Anders Thylin när du behöver hjälp inom franchisejuridik, från upprättande av avtal till strategiska val i tvistesituationer.

se
Cristina Bergner

Advokat, Advokatfirman Crista AB

Vänd dig gärna till Cristina när du behöver hjälp med all form av juridik med anknytning till franchising, styrelsefrågor eller arbetsrätt.

se
Jesper Olsson

Grundare, rådgivare och affärsutvecklare, Baloo Learning

Om du är intresserad av digitala verktyg för utbildning du Jesper på Baloo Learning.

se
Ludvig Bergseije

Medgrundare

PushAppy är motivationsplattformen som skapar positiva beteendeförändringar hos medarbetarna.

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss