Digital administrasjon og distribusjon av håndbok og sjekklister

Digital administrasjon og distribusjon av håndbok og sjekklister

Digital administrasjon og distribusjon av håndbok og sjekklister

Chainformations skytjenste er et  «concept compliance» system med funksjonaliteter som er spesielt utviklet for å håndtere, distribuere og følge opp på kjernen i ditt franchisekonsept- din Know-How.

Forenkle og effektivisere driften av kjeden din, slik at retningslinjer for forretningskonsept og merkevarebygging følges av alle. Digitale håndbøker og interaktive sjekklister måler og sporer slik at daglige og viktige rutiner blir implementert.

Den kunnskapen som finnes i deres håndbøker, eller som burde finnes der, er desverre ofte kun nedstøvet i en bokhylle eller i en bortglemt mappe på «felles» serveren eller Dropbox.

I Chainformation får håndboken det liv den fortjener, og som en integrert del av den løpende kommunikasjonen og den daglige driften i din franchisekjede. I sanntid kan du enkelt skape nytt eller oppdatere eksisterende innhold, velge hvem som skal lese, og kvalitetsikre at de som skal motta faktisk har mottat. Du kan også spore hvem som har lest og ikke lest diverse innhold i håndboken.

Ved å knytte håndboken til digitale og interaktive sjekklister kan ledelsen og de nærmeste sjefene få full kontroll slik at de daglige og viktige rutinene blir fullt implementert. Avvik og feil rapporteres i sanntid, slik at tiltak kan tas før det påvirker kundene.

I Chainformation kan manualer, sjekklister og all annen informasjon håndteres på forskjellige språk, for ulike roller, markeder og konsepter, og det er selvsagt tilgjengelig fra alle mobile enheter 24/7. Det er markedets heteste system for digitalisering av driftsstøtte i hele kjeden din – enten du har 5 eller 500 enheter.

Se en 15-minutters demonstrasjonsvideo som viser hvordan du kan effektivisere din kjededrift. (Svensk)

Booke en live demo direkt her

Kontakt oss