Morten Olimb

Head of Business Banking Online Advice. Nordea

morten.olimb@nordea.no
+47 99355828

I Nordea ønsker vi å utgjøre en forskjell for kundene våre, og som bank for din franchise-kjede er dette absolutt gjeldende. Vår ambisjon er at både franchisegiver og franchisetaker kan bruke mest tid på sin kjernevirksomhet, så skal vi sikre en problemfri bankhverdag.

Vi ønsker å ta utgangspunkt i det enkelte franchisekonsept og sammen med franchisegiver sette opp et tilbud som er tilpasset de unike behovene innenfor deres franchisekonsept. Dette tilbudet vil være gjeldende for alle franchisetakere, som da vil møte et dedikert rådgiverteam som har spesialisert seg på franchise-banking og kjenner det enkelte franchisekonseptet godt.

Ved å velge Nordea som bankpartner kan vi tilby:

  • En dedikert rådgiver med god kunnskap om ditt franchisekonsept og din bransje
  • Ett kontaktpunkt for både franchisegiver og franchisetaker, for alt som gjelder banktjenester til franchisetakerne
  • Betingelser og løsninger basert på at vi ser kjeden samlet under ett
  • Nordens største bank med tilgang på produktspesialister innenfor flere områder

Vårt ønske er å bidra til å realisere deres ambisjoner, så ta en prat med oss for å høre mer om hvordan vi kan få til et samarbeid.

Kontakt Morten

Nordea Franchise Team

Alle våre spesialister

se
Peter Östlund

Spesialist Innkjøp

Peter Östlund har 20 års erfaring med innkjøpsspørsmål hos noen av verdens største merkevarer og har jobbet med innkjøp både på kunde- og leverandørsiden. Peter har i mer enn 20 år jobbet med innkjøp på skandinavisk nivå og sittet i flere ledergrupper og styrer, og har dermed bred erfaring innen kjedeledelse og internasjonal sourcing. I…

ostlund@franchisearkitekt.se

+ 46 722 43 98 48

no
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Chainformation hjelper din kjede med digitale verktøy som sikrer kvalitet og konseptetterlevelse hos enhetene med håndbøker, sjekklister og task manager på nett og i mobil.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Hvis du har brug for indsigt, erfaring og rådgivning i forbindelse med etablering og drift af franchising i Danmark, kontakter du Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss