Kommende kurs og seminarer

FranchiseArkitekt arrangerer kurs, seminarer , foredrag og webinar sammen med våre medlemmer og samarbeidspartnere. Se oversikt over kommende arrangementer og registrer deg her.

Franchisekonferansen 2020

Egeneid vs franchise – når bør du velge hva? Vi har gleden av å invitere deg til Franchisekonferansen 4. mars 2020 Konferansen er Norges viktigste møteplass for alle som er opptatt av hvilken driftsform man bør velge for å lykkes. Møt ledende fageksperter og lær av selskapene som har hatt suksess. Egeneid versus franchise –…

Les mer

Sven Hars

Sven Hars, rådgiver innen franchising for Franchisearkitekt. 25 års erfaring fra internasjonale kjeder basert på franchising (Esso, McDonald´s, Burger King, TGIFriday´s).

Jonas Ideström

Managing partner og grunnlegger av Franchisearkitekt. 25 års erfaring med profesjonell franchiseutvikling, og har dels praktisk erfaring, som Administrerende Direktør, med å bygge, drive og utvikle nordiske og utenlandske kjeder.

Franchiseguiden

– 250 sider om franchiseutvikling

Franchiseguiden er en bok om hvordan franchise fungerer og om hvordan man bygger og driver en franchisekjede.

Boken brukes som en guide for profesjonelle franchiseoperatører samt som en orientering for de som ønsker å bygge en franchisekjede.

Kjøp boken Les boken online
Franchiseguiden

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss
Kontakt oss

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne med dine spørsmål!
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.