Er du litt nysgjerrig eller ønsker å lære om franchising på et høyt faglig nivå?

Vi har noe for deg, tilpasset dine ønsker.

Våre bøker, webinarer, seminarer og workshops gir dybdekunnskap på alle nivåer. Har du planer om å utvide og ønsker å teste om franchising er riktig metode, så foreslår vi en Franchise Workshop-dag tilpasset din bedrift.

Bøker

Podcasts

Webinarer
Seminarer

Franchise
workshops

Våre forfattere, kursledere og podcastere

FranchiseArkitekt ble tildelt prisen «Best services to Franchising in Europe 2023» av alle Europas franchiseforeninger, gjennom European Franchise Federation. Våre kursledere er våre medlemmer av FranchiseArkitekt som er spesialister på det spesielle feltet kurset eller seminaret handler om. Det er for eksempel:

  • Franchisekonsulenter med mer enn 30 års praktisk erfaring som styreleder, administrerende direktør, ledelse og spesialister fra vellykkede franchisekjeder som McDonald’s, Burger King, Sibylla, TGIF, Polfärskt Bröd, Vianor, Fuji Film etc.
  • Advokater har spesialisert seg på franchising i mer enn 30 år.
  • Ledere fra våre bankmedlemmer, Marginalen Bank og Nordea.
  • Spesialister innen styrearbeid, opplæring, motivasjon, franchiserekruttering, lokasjonssøk, digitalisering, merkevarebygging, rekruttering, innkjøp, økonomi, lønn & HR mm.

Innkjøp og kvalitetssikring i franchisekjeder

Online 1 time. Alle retailkjeder bør ha fordelaktige avtaler med sine hovedleverandører for sine enheter for å utnytte deres størrelse og stordriftsfordeler samt en prosess for hvordan sikre at franchiseenhetene i kjeden leverer i henhold til konseptet som igjen fører til stabil og høy kvalitet og service samt fornøyde gjester/kunder.

Les mer

Hvordan drive god franchiseledelse

Online 1 time. Lederskap innen franchising er nesten som en egen disiplin. Du skal styre et konsept sammen med mange selvstendige næringsdrivende og franchisetakere. Hvordan går du frem her for å få gode resultater? Sven Hars gjennomgår Greg Nathans faser rundt franchiseledelse og viser til hvordan man som kjedeleder og driftsjef bør gå frem for…

Les mer

Finansiering av din franchisekjede

Online 1 time. Hvordan får du finansiering til dine franchisetakere? Vi som har bygget franchisekjeder vet at dersom franchisetakerne ikke får noe finansiering, blir det ingen etablering. I dette frokostseminaret viser vi hvordan du kan skape et velfungerende finansieringsfundament for dine franchisetakere. Foredragsholder er Sven Hars fra FranchiseArkitekt og Morten Olimb fra Nordea.

Les mer

Etablere og drive en profesjonell franchisekjede del 1 og 2

Online 1,5 + 1,5 timer. I dette kurset går vi gjennom hvordan man bygger en profesjonell franchisekjede. Dels kommersielt og dels juridisk. Kurset er det mest besøkte i franchisemarkedet og gir uvurderlig kunnskap. Basert på foredragsholdernes mer enn 30 års erfaring og suksessboken Franchiseguiden. Foredragsholder er Sven Hars fra FranchiseArkitekt og adv. Endre Storløkken fra…

Les mer

Hvordan få kontroll på personalkostnadene i franchisekjeder

Online 1 time. Alle typer kjeder og da særlig franchisekjeder, bør ha gode digitale plattformer og ressurssystemer som til en hver tid hjelper franchisegiveren og takeren med å både ha gode felles budsjettprosesser og ikke minst felles nøkkeltall og rapporter som kan hjelpe begge partene med å få økt innsikt og lønnsomhet.

Les mer

FRANCHISEKONFERANSEN 2025

Dagskonferanse Sett av dagen til landets største og eneste franchisekonferanse. Gode og relevante foredragsholdere gir læring, både for nykommere innen franchising og eksisterende kjeder. Kom å lær av de beste! Her skjer også kåringen av Franny Award – Årets Franchisekjede og Årets Franchisetaker. Arrangører: FranchiseArkitekt i samarbeid med Norges Franchiseforening og Hovedorganisasjonen Virke.

Les mer
Kontakt oss