Kurs & seminarer

Våre kurs hjelper deg å starte, utvikle og forbedre din kjede.

Vi holder løpende kurs og seminarer innen utvikling av kjeder som driftes med franchising som forretningsmodell. Vi gjør det både som korte webinarer, fysiske kurs og seminarer samt skreddersydde workshops for din bedrift.

Klikk her for aktuelle kurs & seminarer

Våre kursledere

Kurslederne er våre medlemmer av FranchiseArkitekt, som er spesialister på nettopp det kurset eller seminaret handler om. Det er for eksempel:

  • Franchisekonsulenter med mer enn 30 års praktisk erfaring som styreleder, administrerende direktør, ledelse og spesialister fra vellykkede franchisekjeder som McDonald’s, Burger King, Sibylla, TGIF, Polfärskt Bröd, Vianor, Fuji Film etc.
  • Advokater med spesialisering innen franchising, i mer enn 30 år.
  • Ledere fra banker som er medlemmer av FranchiseArkitekt: SEB, Nordea og Marginalen bank.
  • Spesialister innen kapitalanskaffelse, digitalisering, merkevarebygging, rekruttering, innkjøp, økonomi, lønn & HR m.m.

Franchisekonferansen 2023

Franchise i vekstfaser Konferansen Hvordan planlegger vi en suksessfull vekstfase i en franchisekjede? Hvordan sikrer vi at målene blir nådd på en god og lønnsom måte, både for konsepteier og franchisetakerne? Hvordan kan vi selv planlegge en ekspansjon ved å lære av andres suksess og utfordringer? Hvilket lederskap må utøves for at samtlige franchisetakere og…

Les mer
Kontakt oss