Frode Finsrud

Franchise Rekruttering, Cappa

frode.finsrud@cappa.no
+47 233 83 883

Når du trenger profesjonell hjelp med rekruttering av franchisetakere, henvender du deg til Cappa.

Cappa AS rekrutterer ledere, nøkkelpersoner og franchisetakere til ulike bransjer. Vårt fokus er på kjeder og deres leverandører innenfor områder som bl.a. handels-, service- og tjenestevirksomhet. Vi bistår også med rekruttering av styremedlemmer.

Cappa AS` merkevare er grundige og effektive prosesser/ Vårt kjennemerke er grundighet og effektivitet gjennom hele rekrutteringsprosessen. Vi bruker store ressurser på headhunting og søker aktivt etter de beste kandidatene.

Cappa AS er opprinnelig et norsk konsulentselskap, men har oppdrag for kunder i hele Skandinavia. Selskapet ble etablert i 2002, og grunnleggerne har erfaring med rekruttering og konsulentvirksomhet siden midten av 90-tallet.

Blant våre internasjonale kunder finnes bl.a. Bang & Olufsen, Hi-Fi Klubben, Specsavers, Change, Søstrene Grene, Kvik, Wayne’s Coffee, Zizzi, Brio, Burger King, Reitan, Indiska og Arken Zoo, i tillegg til en rekke ledende kjeder i Norge.

Besøk oss på www.cappa.no, og ta gjerne kontakt med Frode Finsrud eller en av våre andre rådgivere.

Kontakt Frode

Alle våre spesialister

no
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Når du behøver et profesjonelt webbasert verktøy som hjelper deg å dele informasjon og kunnskap internt, sikre konseptetterlevelse hos enhetene og oppnå effektivt samarbeide på tvers, kontakter du Chainformation.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

no
Endre Storløkken

Franchiseadvokat, Advokatfirmaet SGB Storløkken AS

Du henvender deg til Endre om du trenger noen form for juridisk bistand relatert til franchise- og distribusjonsrett i de ulike faser av en franchise.

es@storlokken.no

+47 900 66 600

no
Runar Sørensen

Partner DHT Corporate Services AS

Runar Sørensen er partner i DHT Corporate Services og har spesialisert seg innen verdivurdering knyttet til kjededrift – uansett om det er tale om franchise, kjedemedlemsavtaler eller egeneide kjeder.

runar.sorensen@dht.no

+47 917 59 584

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Hvis du har brug for indsigt, erfaring og rådgivning i forbindelse med etablering og drift af franchising i Danmark, kontakter du Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss
Kontakt oss

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne med dine spørsmål!
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.