Frode Finsrud

Managing partner, Cappa

frode.finsrud@cappa.no
+47 901 77 103

Ta kontakt med Cappa når du trenger hjelp med rekruttering.

Cappa AS rekrutterer ledere, nøkkelpersoner, franchisetakere, partnere og forhandlere til ulike bransjer. Vårt fokus er kjeder og deres leverandører innen områder som handels-, service- og tjenestevirksomhet. Vi bistår også med rekruttering av masterfranchisetakere.

Cappa er kjent for grundighet og effektivitet gjennom hele rekrutteringsprosessen. Vi bruker store ressurser på headhunting og søker aktivt etter de beste kandidatene.

Cappa AS er et norsk konsulentselskap, men har oppdrag for kunder i hele Skandinavia. Selskapet ble etablert i 2002, og er Skandinavias fremste innen kjede- og franchiserekruttering.

Blant våre kunder finnes bl.a. Kvik, Elon, Ballingslöv / Drømmekjøkkenet, Rema 1000, Telia, Bang & Olufsen, jem & fix, Polarn O. Pyret, Partyland, Intersport, Domino’s, Barnas Hus, Designa, TGI Fridays, Narvesen, Holdbart, Møller bil, Cutters, Dr. Dropin og Høyer. Les hva noen av våre kunder mener om Cappa her.

Besøk oss på www.cappa.no, og ta gjerne kontakt med Frode Finsrud eller en annen av våre rådgivere.

Kontakt Frode

Alle våre spesialister

se
Peter Östlund

Spesialist Innkjøp

Peter Östlund har 20 års erfaring med innkjøpsspørsmål hos noen av verdens største merkevarer og har jobbet med innkjøp både på kunde- og leverandørsiden. Peter har i mer enn 20 år jobbet med innkjøp på skandinavisk nivå og sittet i flere ledergrupper og styrer, og har dermed bred erfaring innen kjedeledelse og internasjonal sourcing. I…

ostlund@franchisearkitekt.se

+ 46 722 43 98 48

no
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Chainformation hjelper din kjede med digitale verktøy som sikrer kvalitet og konseptetterlevelse hos enhetene med håndbøker, sjekklister og task manager på nett og i mobil.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Hvis du har brug for indsigt, erfaring og rådgivning i forbindelse med etablering og drift af franchising i Danmark, kontakter du Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss