Endre Storløkken

Franchiseadvokat, Advokatfirmaet SGB AS

es@sgb.no
+47 900 66 600

Du henvender deg til Endre om du trenger noen form for juridisk bistand relatert til franchise- og distribusjonsrett i de ulike faser av en franchise.

Endre Storløkken har arbeidet som advokat siden 1986 med hovedvekt på forretningsjuridisk praksis, prosedyre og styreverv.

Fra 1990 har han spesialisert seg på vertikale samarbeidsformer og distribusjon/retail og har bistått mange av de største norske franchisekjeder i forbindelse med konverteringsprosesser fra egeneide butikker til franchise og kombinasjonsformer for utvikling av distribusjons-kanaler.

Endre Storløkken har forøvrig praksis som dommerfullmektig og riksadvokat-fullmektig/statsadvokat.

Endre Storløkken er Norges eneste representant i Euro Franchise Lawyers (EFL) og eneste norske advokat oppført i The International Who’s Who of Business Lawyers (Who’s Who Legal) innenfor franchise. Storløkken har også vært leder av EFL.

Kontakt Endre

Alle våre spesialister

no
Endre Storløkken

Franchiseadvokat, Advokatfirmaet SGB AS

Du henvender deg til Endre om du trenger noen form for juridisk bistand relatert til franchise- og distribusjonsrett i de ulike faser av en franchise.

es@sgb.no

+47 900 66 600

se
Peter Östlund

Spesialist Innkjøp

Peter Östlund har 20 års erfaring med innkjøpsspørsmål hos noen av verdens største merkevarer og har jobbet med innkjøp både på kunde- og leverandørsiden. Peter har i mer enn 20 år jobbet med innkjøp på skandinavisk nivå og sittet i flere ledergrupper og styrer, og har dermed bred erfaring innen kjedeledelse og internasjonal sourcing. I…

ostlund@franchisearkitekt.se

+ 46 722 43 98 48

no
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Chainformation hjelper din kjede med digitale verktøy som sikrer kvalitet og konseptetterlevelse hos enhetene med håndbøker, sjekklister og task manager på nett og i mobil.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Hvis du har brug for indsigt, erfaring og rådgivning i forbindelse med etablering og drift af franchising i Danmark, kontakter du Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss