Endre Storløkken

Franchiseadvokat

es@storlokken.no
+47 900 66 600

Du henvender deg til Endre om du trenger noen form for juridisk bistand relatert til franchise- og distribusjonsrett i de ulike faser av en franchise.
Endre Storløkken har arbeidet som advokat siden 1986 med hovedvekt på forretningsjuridisk praksis, prosedyre og styreverv samt kurs- og foredragsvirksomhet innenfor distribusjonsrettslige temaer.
Fra 1990 har han spesialisert seg på vertikale samarbeidsformer, det vil si å delta i oppstartsprosesser eller konverteringer fra en enkeltstående virksomhet eller distribusjonsform, til en nye eller kombinert samarbeidsform tilpasset konkrete strategier og behov. Virket har vært knyttet til bistand til mange av de minste til de største norske kjeder i forbindelse med utviklingsprosesser, der franchise er benyttet som eneste, eller som del av distribusjonsløsningen bl.a. sammen med konsernbasert distribusjon, selektiv distribusjon, eksklusiv distribusjon og joint venture baserte samarbeid.

Endre Storløkken er Norges eneste representant i Euro Franchise Lawyers (EFL) og eneste norske advokat oppført i The International Who’s Who of Business Lawyers (Who’s Who Legal) innenfor franchise som er «selected». Storløkken har også vært leder av EFL.

Endre Storløkken er medforfatter av boken Franchiseguiden (Hegnar Media 2016) og boken Franchise, En rettslig og kommersiell innføring (Universitetsforlaget 2023). Boken Franchise inneholder vesentlige oppdateringer, omarbeidelser, utvidelser av temaer fra Franchiseguiden, og Storløkken har alene stått bak arbeidet.

Endre Storløkken har vært med i Franchisearkitekt siden etableringen i Norge og sitter i etisk nemd i Norsk Franchise Forening. Han har i en årrekke deltatt som jurymedlem i kåringen av Norges beste franchisekjede – Franny Award – , som Virke og Franchisearkitekt og nå også Norges Franchiseforening, står bak.

Endre Storløkken har for øvrig praksis som dommerfullmektig og riksadvokat-fullmektig/statsadvokat.

Kontakt Endre

Alle våre spesialister

se
Peter Östlund

Spesialist Innkjøp

Peter Östlund har 20 års erfaring med innkjøpsspørsmål hos noen av verdens største merkevarer og har jobbet med innkjøp både på kunde- og leverandørsiden. Peter har i mer enn 20 år jobbet med innkjøp på skandinavisk nivå og sittet i flere ledergrupper og styrer, og har dermed bred erfaring innen kjedeledelse og internasjonal sourcing. I…

ostlund@franchisearkitekt.se

+ 46 722 43 98 48

no
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Chainformation hjelper din kjede med digitale verktøy som sikrer kvalitet og konseptetterlevelse hos enhetene med håndbøker, sjekklister og task manager på nett og i mobil.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Hvis du har brug for indsigt, erfaring og rådgivning i forbindelse med etablering og drift af franchising i Danmark, kontakter du Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss