Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver, Cappa & Franchiseportalen

fredrik.vegsgaard@cappa.no
+47 900 20 079

Leter du etter et franchisekonsept som passer deg eller vil du ha hjelp til å finne nye franchisetakere?

Trenger du hjelp til å rekruttere nye franchisetakere eller leter du etter et franchisekonsept som passer deg?

Fredrik M. Vegsgaard er en av grunnleggerne av Cappa, og har jobbet med rekruttering siden 1997. Fredrik er partner i Cappa, og er også med i FranchiseArkitekt sitt Food & Beverage team. Ønsker du en erfaren diskusjonspartner i rekrutteringsarbeidet, så ta kontakt med Fredrik.

Cappa rekrutterer ledere, nøkkelpersoner, franchisetakere, agenter, partnere og forhandlere til ulike bransjer. Vårt fokus er kjeder og deres leverandører innen områder som handels-, service- og tjenestevirksomhet. Cappa står også bak nettsiden Franchiseportalen.no.  Dette er portalen for deg som vurderer å bli franchisetaker, og for nye og etablerte franchisekjeder. Franchiseportalen det naturlige valget for morgendagens franchisetakere for å vurdere ulike franchisekonsepter og etablere kontakt. Franchiseportalen inneholder gode artikler om franchise og forklarer hva franchise er.

Franchiseportalen.no profilerer utvalgte franchisekonsepter og konkrete franchisemuligheter fra rekrutteringsselskapet Cappa. Ta kontakt for mer informasjon enten du trenger hjelp til å rekruttere eller ønsker å profilere ditt konsept på Franchiseportalen.no!

Cappa AS er et norsk konsulentselskap, men har oppdrag for kunder i hele Skandinavia. Selskapet ble etablert i 2002, og er Skandinavias fremste innen kjede- og franchiserekruttering. Les hva noen av våre kunder mener om Cappa her. Besøk oss på www.cappa.no, og ta gjerne kontakt med Fredrik M. Vegsgaard eller en annen av våre rådgivere.

Kontakt Fredrik

Alle våre spesialister

se
Peter Östlund

Spesialist Innkjøp

Peter Östlund har 20 års erfaring med innkjøpsspørsmål hos noen av verdens største merkevarer og har jobbet med innkjøp både på kunde- og leverandørsiden. Peter har i mer enn 20 år jobbet med innkjøp på skandinavisk nivå og sittet i flere ledergrupper og styrer, og har dermed bred erfaring innen kjedeledelse og internasjonal sourcing. I…

ostlund@franchisearkitekt.se

+ 46 722 43 98 48

no
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Chainformation hjelper din kjede med digitale verktøy som sikrer kvalitet og konseptetterlevelse hos enhetene med håndbøker, sjekklister og task manager på nett og i mobil.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Hvis du har brug for indsigt, erfaring og rådgivning i forbindelse med etablering og drift af franchising i Danmark, kontakter du Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss