Kashif Ahmad

Sales Manager Large Accounts

kashif.ahmad@azets.com
+47 482 27 853

Kashif har lang erfaring fra salg og implementering av automatiserte økonomiprosesser. I Azets har han blant annet salgsansvaret for salg mot kjeder og franchisekonsepter, med fokus på verdiskapning for både hovedkontor og medlemmer.

Azets er Nordens ledende leverandør av økonomitjenester og -systemer til vare- og tjenestehandel med spesielt fokus på franchise konsepter.

Azets mer enn 40 års erfaring med regnskap, lønn og økonomistyring. For kjeder og franchisekonsepter har vi utviklet et solid konsept for effektive økonomiprosesser– både for franchisetaker og franchisegiver. Azets tilbyr skreddersydde IT-løsninger og kompetente regnskaps- og lønnskonsulenter med lang bransjeerfaring.

Med Azets som samarbeidspartner får du tilgang til moderne og effektive økonomisystemer og prosesser. 100% skybaserte løsninger legger grunnlaget for enkel skalerbarhet og tilgangskontroll. Med en rekke av Nordens største kjeder på kundelisten har Azets etablert et miljø med stordriftsfordeler. Det betyr at vi kan gi deg gode priser og en godt utprøvd beste praksis som gir deg som kunde mer tid til kjede- og butikkdrift.

Enten du representerer en godt etablert kjede eller et nytt konsept representerer Azets en rekke muligheter for effektivisering og kvalitetsforbedring av økonomiprosessen.

Kontakt Kashif

Alle våre spesialister

no
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Når du behøver et profesjonelt webbasert verktøy som hjelper deg å dele informasjon og kunnskap internt, sikre konseptetterlevelse hos enhetene og oppnå effektivt samarbeide på tvers, kontakter du Chainformation.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

no
Endre Storløkken

Franchiseadvokat, Advokatfirmaet SGB Storløkken AS

Du henvender deg til Endre om du trenger noen form for juridisk bistand relatert til franchise- og distribusjonsrett i de ulike faser av en franchise.

es@storlokken.no

+47 900 66 600

no
Runar Sørensen

Partner DHT Corporate Services AS

Runar Sørensen er partner i DHT Corporate Services og har spesialisert seg innen verdivurdering knyttet til kjededrift – uansett om det er tale om franchise, kjedemedlemsavtaler eller egeneide kjeder.

runar.sorensen@dht.no

+47 917 59 584

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Hvis du har brug for indsigt, erfaring og rådgivning i forbindelse med etablering og drift af franchising i Danmark, kontakter du Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss
Kontakt oss

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne med dine spørsmål!
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.