Kashif Ahmad

Sales Manager Large Accounts

kashif.ahmad@azets.com
+47 482 27 853

Kashif har lang erfaring fra salg og implementering av automatiserte økonomiprosesser. I Azets har han blant annet salgsansvaret for salg mot kjeder og franchisekonsepter, med fokus på verdiskapning for både hovedkontor og medlemmer.

Azets er Nordens ledende leverandør av økonomitjenester og -systemer til vare- og tjenestehandel med spesielt fokus på franchise konsepter.

Azets mer enn 40 års erfaring med regnskap, lønn og økonomistyring. For kjeder og franchisekonsepter har vi utviklet et solid konsept for effektive økonomiprosesser– både for franchisetaker og franchisegiver. Azets tilbyr skreddersydde IT-løsninger og kompetente regnskaps- og lønnskonsulenter med lang bransjeerfaring.

Med Azets som samarbeidspartner får du tilgang til moderne og effektive økonomisystemer og prosesser. 100% skybaserte løsninger legger grunnlaget for enkel skalerbarhet og tilgangskontroll. Med en rekke av Nordens største kjeder på kundelisten har Azets etablert et miljø med stordriftsfordeler. Det betyr at vi kan gi deg gode priser og en godt utprøvd beste praksis som gir deg som kunde mer tid til kjede- og butikkdrift.

Enten du representerer en godt etablert kjede eller et nytt konsept representerer Azets en rekke muligheter for effektivisering og kvalitetsforbedring av økonomiprosessen.

Kontakt Kashif

Alle våre spesialister

se
Peter Östlund

Spesialist Innkjøp

Peter Östlund har 20 års erfaring med innkjøpsspørsmål hos noen av verdens største merkevarer og har jobbet med innkjøp både på kunde- og leverandørsiden. Peter har i mer enn 20 år jobbet med innkjøp på skandinavisk nivå og sittet i flere ledergrupper og styrer, og har dermed bred erfaring innen kjedeledelse og internasjonal sourcing. I…

ostlund@franchisearkitekt.se

+ 46 722 43 98 48

no
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Chainformation hjelper din kjede med digitale verktøy som sikrer kvalitet og konseptetterlevelse hos enhetene med håndbøker, sjekklister og task manager på nett og i mobil.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Hvis du har brug for indsigt, erfaring og rådgivning i forbindelse med etablering og drift af franchising i Danmark, kontakter du Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss