Max Käll

Franchise banking, Marginalen Bank

max.kall@marginalen.se
+46 70 755 29 97

Max Käll

Kontakta Max om du eller dina franchisetagare har behov av leasingfinansiering.

Max Käll har i över 15 år arbetat med finansiering av olika franchisekedjors franchisetagare. Marginalen Bank ser ett beprövat franchisekoncept som en trygghet i sin kreditbedömning och kan därför ofta erbjuda en leasingfinansiering även om franchisetagaren aldrig drivit företag tidigare.  Marginalen Bank har också en gedigen förståelse och kunskap om Franchise. Denna kunskap finns både bland kundansvariga, kreditavdelningen och kundtjänst. Detta gör att vi erbjuder dig som Franchisetagare en kreditbedömning som är baserad på mer än siffror och personlig säkerhet. För dig som Franchisegivare erbjuds en kreditgivare som har särskild kunskap om kedjor och långa kundrelationer från mer än 60 butiks och Food and Beverage kedjor.

Marginalens Banks samarbetspartner i Norge är Sven Hars. Det går bra att kontakta honom eller undertecknad.

Kontakt Max

”Biancokjeden har samarbeidet med Marginalen Bank siden 2001. I løpet av disse årene er ca. 100 store butikker finansiert av leasing fra Marginalen. Dette har gjort det lettere for oss å rekruttere nye franchisetakere men også for eksisterende enheter som skifter butikkinnredning.”

Gunn Inger Hansen, Bianco Footwear Country manager

”Gjennom samarbeidet med Marginalen kan en stor del av beløpet finansieres gjennom leasing, noe som letter vår rekruttering av franchiseta-kere og dermed også nyetableringer. Vi har hatt et svært fruktbart samarbeid i mange år, og vi setter pris på punktligheten og personkontakten Marginalen gir.”

Mats Hörnell, Daglig leder Waynes Coffee Norge

Alle våre spesialister

no
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Når du behøver et profesjonelt webbasert verktøy som hjelper deg å dele informasjon og kunnskap internt, sikre konseptetterlevelse hos enhetene og oppnå effektivt samarbeide på tvers, kontakter du Chainformation.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

no
Endre Storløkken

Franchiseadvokat, Advokatfirmaet SGB Storløkken AS

Du henvender deg til Endre om du trenger noen form for juridisk bistand relatert til franchise- og distribusjonsrett i de ulike faser av en franchise.

es@storlokken.no

+47 900 66 600

no
Runar Sørensen

Partner DHT Corporate Services AS

Runar Sørensen er partner i DHT Corporate Services og har spesialisert seg innen verdivurdering knyttet til kjededrift – uansett om det er tale om franchise, kjedemedlemsavtaler eller egeneide kjeder.

runar.sorensen@dht.no

+47 917 59 584

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Hvis du har brug for indsigt, erfaring og rådgivning i forbindelse med etablering og drift af franchising i Danmark, kontakter du Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss
Kontakt oss

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne med dine spørsmål!
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.