Sven Hars

Franchise Business Consultant/Managing Partner

hars@franchisearkitekt.no
+47 982 54 117

Sven Hars

Kontakt Sven Hars hvis du ønsker å bygge en ny eller utvikle din franchisekjede i Norge

I min rolle som forretningsutvikler av franchise- og kjedekonsepter brenner jeg for å hjelpe gründere, eksiterende egeneide kjeder og større franchiseaktører med å videreutvikle det de føler sterkt for, det de vil vokse videre med, skape noe større og vinne i et marked.

Mine 25 år i amerikanske retailkjeder (McDonald´s, Esso, TGIFriday´s og Burger King), med opp og nedturer, har, som bl.a. markeds- og kommunikasjonsdirektør, lært meg grunnstrukturen i et suksessfullt forretningskonsept, gode strukturelle prosesser, lønnsomhetsanalyser, produktmiks- og svinnanalyser, markedsstrategier, kommunikasjonsplattformer og ikke minst god forståelse av hva en driver av en butikk/salong/stasjon forventer av sin egen kjede.

De siste årene har jeg jobbet med mange forskjellige bransjer både innen B2B og kunderettede konsepter: skiltbransjen, bakerikjeder, sportskjeder, skjønnhetsklinikker, kostholds klinikker, eiendomsmeglere, treningssentre, elektrikerkjeder, rørleggerkjeder, fast food kjeder  etc.

Jeg ser frem til å hjelpe deg med å realisere dine ambisjoner.

Kontakt Sven

”I have had the privilege in doing Business with Sven Hars in a very successful project. Sven is a man that not only knows what he wants, but also how to get there. I will strongly recommend Sven as a business partner.”

Thomas Elgestål, Burger King & TGIFriday´s business partner

Alle våre spesialister

no
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Når du behøver et profesjonelt webbasert verktøy som hjelper deg å dele informasjon og kunnskap internt, sikre konseptetterlevelse hos enhetene og oppnå effektivt samarbeide på tvers, kontakter du Chainformation.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

no
Endre Storløkken

Franchiseadvokat, Advokatfirmaet SGB Storløkken AS

Du henvender deg til Endre om du trenger noen form for juridisk bistand relatert til franchise- og distribusjonsrett i de ulike faser av en franchise.

es@storlokken.no

+47 900 66 600

no
Runar Sørensen

Partner DHT Corporate Services AS

Runar Sørensen er partner i DHT Corporate Services og har spesialisert seg innen verdivurdering knyttet til kjededrift – uansett om det er tale om franchise, kjedemedlemsavtaler eller egeneide kjeder.

runar.sorensen@dht.no

+47 917 59 584

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Hvis du har brug for indsigt, erfaring og rådgivning i forbindelse med etablering og drift af franchising i Danmark, kontakter du Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss
Kontakt oss

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne med dine spørsmål!
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.