Anders Fernlund

Franchise Advokat, Advokatfirman Nova

anders.fernlund@nova.se
+46 70 170 70 93

Anders Fernlund

Du henvender deg til Anders når du trenger hjelp med en hver form for juss i tilknytning til franchise og distribusjonsrett i Sverige.

Anders Fernlund er advokat og siviløkonom og har over 35 års erfaring med franchise-juss i så vel rådgivendesom tvisteløsende virksomhet. Han har medvirket som rådgiver i langt mer enn halvparten av Sveriges aktive franchise-systemer. Videre hyres Anders ofte av utenlandske franchise-selskaper som spesialist på svensk og europeisk franchise-juss.

Anders var tidligere leder i Svensk Franchise og er nå svensk medlem av European Franchise Federations (EFF) legal committee samt er svensk representant og nestleder i EuroFranchise Lawyers.

Anders er forsker og doktorand ved Stockholms universitet innenfor franchiserett og har skrevet FranchisePraktikan med kollega Jonas Ideström.

Kontakt Anders

Alle våre spesialister

no
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Chainformation hjelper din kjede med digitale verktøy som sikrer kvalitet og konseptetterlevelse hos enhetene med håndbøker, sjekklister og task manager på nett og i mobil.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

no
Endre Storløkken

Franchiseadvokat, Advokatfirmaet SGB Storløkken AS

Du henvender deg til Endre om du trenger noen form for juridisk bistand relatert til franchise- og distribusjonsrett i de ulike faser av en franchise.

es@storlokken.no

+47 900 66 600

no
Runar Sørensen

Partner DHT Corporate Services AS

Runar Sørensen er partner i DHT Corporate Services og har spesialisert seg innen verdivurdering knyttet til kjededrift – uansett om det er tale om franchise, kjedemedlemsavtaler eller egeneide kjeder.

runar.sorensen@dht.no

+47 917 59 584

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Hvis du har brug for indsigt, erfaring og rådgivning i forbindelse med etablering og drift af franchising i Danmark, kontakter du Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss