Anders Fernlund

Franchise Advokat, Astra Advokatfirma

anders.fernlund@astralaw.se
+46 70 170 70 93

Anders Fernlund

Du henvender deg til Anders når du trenger hjelp med en hver form for juss i tilknytning til franchise og distribusjonsrett i Sverige.

Anders Fernlund er advokat og siviløkonom og har over 35 års erfaring med franchise-juss i så vel rådgivendesom tvisteløsende virksomhet. Han har medvirket som rådgiver i langt mer enn halvparten av Sveriges aktive franchise-systemer. Videre hyres Anders ofte av utenlandske franchise-selskaper som spesialist på svensk og europeisk franchise-juss.

Anders var tidligere leder i Svensk Franchise og er nå svensk medlem av European Franchise Federations (EFF) legal committee samt er svensk representant og nestleder i EuroFranchise Lawyers.

Anders er forsker og doktorand ved Stockholms universitet innenfor franchiserett og har skrevet FranchisePraktikan med kollega Jonas Ideström.

Kontakt Anders

Alle våre spesialister

se
Peter Östlund

Spesialist Innkjøp

Peter Östlund har 20 års erfaring med innkjøpsspørsmål hos noen av verdens største merkevarer og har jobbet med innkjøp både på kunde- og leverandørsiden. Peter har i mer enn 20 år jobbet med innkjøp på skandinavisk nivå og sittet i flere ledergrupper og styrer, og har dermed bred erfaring innen kjedeledelse og internasjonal sourcing. I…

ostlund@franchisearkitekt.se

+ 46 722 43 98 48

no
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Chainformation hjelper din kjede med digitale verktøy som sikrer kvalitet og konseptetterlevelse hos enhetene med håndbøker, sjekklister og task manager på nett og i mobil.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Hvis du har brug for indsigt, erfaring og rådgivning i forbindelse med etablering og drift af franchising i Danmark, kontakter du Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss