Food & Beverage

Vi tar din restaurantkjede til neste nivå

Våre konsulenter har lang erfaring fra kjedeledelse og/eller styreverv i McDonald´s, Burger King, MAX, Sibylla, TGIF, Sushi Yama og Texas Longhorn etc.

Vi utvikler og forbedrer din restaurantkjede

De fleste restaurantkjeder har et stort utviklingspotensial. Våre erfarne spesialister ser hvordan kjeden din kan forbedres og oppnå høyere lønnsomhet. Basert på kjedens spesifikke forutsetninger analyserer og lager vi en strategisk plan for hvordan den kan nå sitt fulle potensiale. Vi tar restaurantkjeden din til neste nivå.

Hvordan kan din kjede forbedres?

Franchisekjede

  • Operations / Drift
  • Finansiering
  • Etablering
  • Markedsføring
  • Rekruttering
  • Finn den rette franchisetaker
  • Konseptetterlevelse
  • Arbeidsfordeling
  • Support kontor
  • Avgiftsstruktur og leverandørbonus
  • Rettigheter og plikter
  • Økonomisk oppfølgning
  • Kontroll og kvalitetsforskjeller
  • Forhold / samarbeid mellom franchisetakere og franchisegivere

Kjede med egeneide restauranter

  • Operations / drift
  • Finansiering
  • Etablering
  • Markedsføring
  • Rekruttering

Vår metode for at din kjede skal nå sitt fulle potensiale

I første steg gjør vi en behovsanalyse. I steg to velger du hvilke tjenester du vil fokusere på.

Steg 1

Work shop og beslutningsunderlag

Steg 2

Skreddersydd handlingsprogram

Steg 1 – Work shop og beslutningsunderlag

Eksempler på spørsmålstillinger:

  • Er det utfordringer blant eksisterende franchisetakere?
  • Hvordan fungerer rekrutteringen av franchisetakere, restaurantledere, kokker og servise?
  • Er det mange feil i driftskonseptet / operasjonene?
  • Er det mangler i det eksisterende franchisekonseptet?
  • Er franchiseprospektet mangelfullt eller mangler det?
  • Mangler / mangler håndboken, eller er det få som leser den?
  • Er avtalen mangelfull
  • Ikke tilstrekkelig finansiering i forkant av en ekspansjon?

Steg 2 – Skreddersydd handlingsprogram

Startpakke for franchising

  • Forbedring av konseptet
  • Endring av franchiseprospekt, franchiseavtale og håndbok
  • Endring i franchiseavgifter og bonussystem
  • Support kontoret og franchisetakernes ansvar

Egeneide restauranter

  • Restaurantkonseptet
  • Finansiering
  • Manualer
  • Driftskonsept
  • Ledelse
  • Utdanning og kvalitetssikring

Utdannelse og kvalitetssikring

Utdannelsesprogram, kvalitetssikringsprogram samt evaluering og effekt.

Ekspansjon og rekruttering

Markedsføring mot utleiere og franchisetakere, rekruttering, forhandlinger med utleiere og leiekontrakter.

Digitalisering

Kundedata, digital markedsføring, kundeklubb, kundeleverandører (f.eks. Foodora, Uber og Bolt) og markedsføring for å finne franchisetakere.

Operations/drift

Forbedringer på kjøkken og bar, servering, shopping, menyøkonomi samt personal og planlegging.

Ta oss ta din restaurantkjede til et nytt nivå!

Vi hjelper deg også med å starte opp din restaurantkjede.

Kontakt oss