Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

anders@chainformation.com
+46 70 814 35 65

Anders Hall

Når du trenger en plattform for digitalisering av håndbok, sjekklister og driftstøtte til enhetene dine, kontakter du Chainformation.

Anders Hall er gründer og deleier i Chainformation, og har siden år 2001 hjulpet kjeder å digitalisere håndböker, sjekklister og tasks for daglige rutiner og tilrettelegge for vekst i kjeden. Chainformations ledende complianceplattform er spesialutviklet for franchise- og kjedevirksomheter, og har mange tusen brukere i mer enn 20 land.

Din franchisekjede får en felles og strukturert plattform for internkommunikasjon og ledelse, rake motsetningen til unødig og utstrukturert informasjon via e-post eller forskellige gratis mobilapper. Rollebaserte rettigheter i flere dimensjoner og et stort utvalg av funksjoner, gjør dessuten at systemet enkelt kan tilpasses din kjedes unike behov, uansett størrelse på kjeden.

Chainformation leveres via en smidig leieavtale. Ferdigpakketert med tjenester for teknisk drift, kundetilpasning, opplæring og support.

Kontakt Anders

”På grunn av Chainformations franchiseintranett har vi kunnet utruste vår organisasjon med et verktøy som gjør at vi kan maksimere og fullstendig kontrollere O’Learys som varemerke og franchisekonsept.”

Christian Bellander, COO, O’Learys Trademark

”Når jeg hørte om Chainformations franchiseintranett og hvordan deres intranettløsning kunne forbedre kommunikasjonen i kjeder og levere kunnskap direkte til franchisetakerne, så var det som om noe falt på plass umiddelbart.”

Dag Hognerud, CEO of N3Zones Group

”Vi har jobbet sammen med Chainformation siden starten, og fortsetter å jobbe med deres team av eksperter, for å utvikle nye verktøy som støtter våre forretningsmål og de behov vi ser hos våre 170 butikker.”

Anders Lundblad, Marketing Director, Colorama

Alle våre spesialister

se
Peter Östlund

Spesialist Innkjøp

Peter Östlund har 20 års erfaring med innkjøpsspørsmål hos noen av verdens største merkevarer og har jobbet med innkjøp både på kunde- og leverandørsiden. Peter har i mer enn 20 år jobbet med innkjøp på skandinavisk nivå og sittet i flere ledergrupper og styrer, og har dermed bred erfaring innen kjedeledelse og internasjonal sourcing. I…

ostlund@franchisearkitekt.se

+ 46 722 43 98 48

no
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Chainformation hjelper din kjede med digitale verktøy som sikrer kvalitet og konseptetterlevelse hos enhetene med håndbøker, sjekklister og task manager på nett og i mobil.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Hvis du har brug for indsigt, erfaring og rådgivning i forbindelse med etablering og drift af franchising i Danmark, kontakter du Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss