Rådgivning som skaper verdi

Rådgivning som skaper verdi

Rådgivning som skaper verdi

Vi vet at du kan ha behov som strekker seg langt utover våre standardleveranser. Derfor har vi et lag med svært mange erfarne og kompetente rådgivere som er klare til å hjelpe deg. Vi kan bistå innenfor en rekke virksomhetskritiske områder. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp til gjennomføring av oppgavene.

Økonomisk rådgivning

En operativ daglig leder har gjerne mange baller i luften – samtidig. Da er det ikke alltid lett å heve blikket og se kritisk på virksomheten. Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Bruk Azets sin kompetanse på området. Bruk våre rådgivere som din sparringspartner.

Alt innen styrearbeid

Vi vet at styrearbeidet kan være krevende. Styrets medlemmer kan dessuten stilles ansvarlig for de beslutninger som fattes på styrerommet. Trenger du styresekretær eller hjelp til presentasjon av regnskapet? Våre rådgivere bidrar til trygghet i styrearbeidet.

Lønn og HR

God personalledelse har blitt et stort konkurransefortrinn. Med vår juridiske kompetanse og rådgivere innen lønn og HR, hjelper vi deg med alt fra daglige oppgaver til større endringsprosesser innen HR som oppfølging av sykemeldte, arbeidskontrakt, personalhåndbok, oppsigelse og ansettelser av medarbeidere.

Starte firma

Vi gir råd om hvordan det nye selskapet kan organiseres, fyller ut dokumenter og sender inn aktuelle stiftelsespapirer. En rådgiver fra Azets er en god støtte å ha i en hektisk oppstartsfase.

Hjelp til å starte eget firma

Link til bloggpost om å starte bedrift 

Les mer om Azets

Kontakt oss