Digital plattform for operativ støtte og konseptledelse i kjeder

Digital plattform for operativ støtte og konseptledelse i kjeder

Effektiv intern kommunikasjon og styring er absolutt nødvendig. Et felles knutepunkt for samarbeid og støtte sikrer konseptoverholdelse i franchisekjeden. Markedets ledende løsning.

Digital plattform for operativ støtte og konseptledelse i kjeder

Markedets beste plattform for kommunikasjon, informasjonsdeling og støtte i franchisekjeden din. Siden 2001 har Chainformation hjulpet et stort antall av Skandinavias hurtigvoksende og kjente franchisekjeder for å bli mer effektive i sin interne kommunikasjon, driftstøtte og kvalitetssikring i driftrutiner. At være bedre rustet til vekst rett o slett.

Med unike funksjoner for styring av digitale manualer, interaktive sjekklister og effektiv statistikk og oppfølging, er du 100% klar over at alle i kjeden vet og kjenner de riktige tingene, for hver situasjon og kundemøte. Sosiale kanaler som ligner FaceBook er byggt in slik at kjeden kan chatte, kommentere og dele informasjon internt, i henhold til reglene du har satt opp. Du eier all din informasjon i våre systemer og i motsetning til FB, gir vi ikke andre tilgang til dataene dine – tenk på det en stund! Med rollebaserte rettigheter er informasjon tilgjengelig 24/7, fra datamaskin, lesebrett og mobiltelefoner. Systemet finns fullt ut på Norsk.

Mere info: Chainformation.se eller Chainformation.com (eng)

Booke on-line demo direkt nå

Kontakt oss