Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

pn@aumento.dk
+45 702 55 770

Paul Neale

Hvis du har brug for indsigt, erfaring og rådgivning i forbindelse med etablering og drift af franchising i Danmark, kontakter du Paul.

Paul Neale er advokat med møderet for højesteret og har mere end 25 års erfaring med de juridiske aspekter af franchising, både i relation til etablering af kædedrift på franchisebasis, i relation til drift af en franchisekæde og ved afvikling af franchising som kædeform. Han har medvirket ved opstart af nye kæder på franchisebasis og ved konvertering af både kapitalkæder og frivillige kæder til franchisekæder.

Herudover benyttes Paul Neale som rådgiver for en lang række virksomheder med drift på franchisebasis i Danmark og udlandet og har indgående kendskab til dansk og europæisk lovgivning med betydning for franchising.

Paul er medlem af bestyrelsen i den danske franchiseforening – Franchise Danmark – og deltager i European Franchise Federations (EFF) legal committee. Han er dansk repræsentant og medlem i EuroFranchise Lawyers.

Paul har været medforfatter til Franchising og Alternative corporate re-engineering, holder foredrag ogskriver artikler om franchising.

Kontakt Paul

Alle våre spesialister

se
Peter Östlund

Spesialist Innkjøp

Peter Östlund har 20 års erfaring med innkjøpsspørsmål hos noen av verdens største merkevarer og har jobbet med innkjøp både på kunde- og leverandørsiden. Peter har i mer enn 20 år jobbet med innkjøp på skandinavisk nivå og sittet i flere ledergrupper og styrer, og har dermed bred erfaring innen kjedeledelse og internasjonal sourcing. I…

ostlund@franchisearkitekt.se

+ 46 722 43 98 48

no
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Chainformation hjelper din kjede med digitale verktøy som sikrer kvalitet og konseptetterlevelse hos enhetene med håndbøker, sjekklister og task manager på nett og i mobil.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Hvis du har brug for indsigt, erfaring og rådgivning i forbindelse med etablering og drift af franchising i Danmark, kontakter du Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss