Peter Östlund

Spesialist Innkjøp

ostlund@franchisearkitekt.se
+ 46 722 43 98 48

Peter Östlund har 20 års erfaring med innkjøpsspørsmål hos noen av verdens største merkevarer og har jobbet med innkjøp både på kunde- og leverandørsiden.

Peter har i mer enn 20 år jobbet med innkjøp på skandinavisk nivå og sittet i flere ledergrupper og styrer, og har dermed bred erfaring innen kjedeledelse og internasjonal sourcing.

I rollen som innkjøpsansvarlig innen flere internasjonale kjeder har Peter jobbet med å skape og opprettholde strategisk viktige kontakter med leverandører og samarbeidspartnere for å styrke organisasjonens resultater.

Moderne innkjøpsarbeid handler om å skape gode forretningskontrakter. Målet er riktig pris, leveringssikkerhet i verdensklasse og levering i henhold til avtalt kvalitetsnivå ved hver leveranse. Men innkjøp må også lede og håndtere problemstillinger rundt bærekraft og samfunnsansvar.

Peter har jobbet med innkjøp i hele Europa og Asia og har erfaring med strategiske og operative innkjøp i Sverige så vel som i våre skandinaviske naboland.

Kontakt Peter

Alle våre spesialister

no
Endre Storløkken

Franchiseadvokat, Advokatfirmaet SGB AS

Du henvender deg til Endre om du trenger noen form for juridisk bistand relatert til franchise- og distribusjonsrett i de ulike faser av en franchise.

es@sgb.no

+47 900 66 600

se
Peter Östlund

Spesialist Innkjøp

Peter Östlund har 20 års erfaring med innkjøpsspørsmål hos noen av verdens største merkevarer og har jobbet med innkjøp både på kunde- og leverandørsiden. Peter har i mer enn 20 år jobbet med innkjøp på skandinavisk nivå og sittet i flere ledergrupper og styrer, og har dermed bred erfaring innen kjedeledelse og internasjonal sourcing. I…

ostlund@franchisearkitekt.se

+ 46 722 43 98 48

no
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Chainformation hjelper din kjede med digitale verktøy som sikrer kvalitet og konseptetterlevelse hos enhetene med håndbøker, sjekklister og task manager på nett og i mobil.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

se
Carolina Lomm

Boxtec By Racona- POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

carolina@racona.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Hvis du har brug for indsigt, erfaring og rådgivning i forbindelse med etablering og drift af franchising i Danmark, kontakter du Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss