Online kurs

2. februar

Innkjøp og kvalitetssikring

Formålet med seminaret er å gi deg som driver en restaurantkjede eller annen form for kjededrift et godt innblikk i hvordan du sikrer at du har gunstige kjøpsavtaler, vilkår og priser, og sikre at hver enhet i kjeden leverer etter konseptet ved å ha profesjonell kvalitetssikring på plass.

Seminaret ledes av Peter Östlund med mer enn 20 års erfaring fra noen av verdens største restaurantkjeder og Sven Hars med over 25 års erfaring fra store amerikanske franchisekjeder som McDonald’s, Burger King, TGIFriday´s og Esso.

REGISTRERING

NÅR

2. februar kl. 09.00 - 10.00

HVOR

På nett vil du motta en lenke til kurset etter påmelding

TILDELE

Gratis

Les mer

Innkjøp og kvalitetssikring i franchisekjeder

Online 1 time. Alle retailkjeder bør ha fordelaktige avtaler med sine hovedleverandører for sine enheter for å utnytte deres størrelse og stordriftsfordeler samt en prosess for hvordan sikre at franchiseenhetene i kjeden leverer i henhold til konseptet som igjen fører til stabil og høy kvalitet og service samt fornøyde gjester/kunder.

  • 09:00

    • Viktigheten av å gjøre en fullstendig innkjøpsanalyse
    • Hvordan strukturere innkjøpsarbeidet
    • Gjennomføring av anbud
    • Produktutvikling
    • Formål med kvalitetssikring
    • Viktig å vurdere når du lager en kvalitetssikringsprotokoll
    • Hvordan fører et kvalitetssikringsbesøk til flere fornøyde gjester og kontinuerlig forbedring i kjeden
  • 10:00

    Avslutning

Show the complete program Minimize the program

Sven Hars

Managing Partner / Franchiserådgiver FranchiseArkitekt

Bakgrunn fra noen av de største merkevarene og franchisekjedene, som f. eks. Esso, McDonald´s og Burger King. Har jobbet som rådgiver innen franchising siden i over 6 år inn mot en rekke bransjer.

Peter Östlund

Innkjøpskonsulent med mer enn 20 års erfaring med innkjøpsspørsmål hos noen av verdens største merkevarer og har jobbet med innkjøp både på kunde- og leverandørsiden.

Kontakt oss