FranchiseArkitekt deler ut 4 av 6 Gullpartner-priser på Franny Galaen i Sverige og Årets Franchisekjede på Franny Awards i Norge.

FranchiseArkitekt går inn med stort engasjement i det nordiske franchisemarkedet. Når Franny Galaen 2018 gikk av stabelen 24. mars i Stockholm, delte selskapene i FranchiseArkitekt ut 4 av 6 Gullpartner-priser. På Franny Awards i Oslo delte FranchiseArkitekt ut priset Årets Franchisekjede til beste franchisekjede i Norge.

Årets vinnere till Guldpartner-prisene på Franny Galan i Sverige

Pris: Årets Franchisekedja
Vinnere: Pressbyrån
Prisutdelere: Svensk Franchise

Pris: Årets Franchisebragd
Vinnere: Jonas Reinholdsson, O´Learys
Prisutdelere: FranchiseArkitekt

Pris: Framtidens Franchise
Vinnere: Elians Group
Prisutdelere: SEB (FranchiseArkitekt)

Pris: Årets CFO
Vinnere: Fredrik Petersson, ELGIGANTEN
Prisutdelere: Azetz (FranchiseArkitekt)

Pris: Årets Franchisetagare
Vinnere: Electrolux Home, Skellefteå
Prisutdelere: Marginalen (FranchiseArkitekt)

Pris: Årets Marknadsförare
Vinnere: The Body Shop
Prisutdelere: TBS Mediabyrå

Pris: Årets Nytänkare
Vinnere: HERTZ
Prisutdelere: PWC

Årets vinnere til Guldpartner-priserene på Franny Awards i Norge

Pris: Årets Franchisekjede
Vinnere: ELKJØP, ELGIGANTEN
Prisutdelere: FranchiseArkitekt, VIRKE

Gullpartner i Svensk Franchise

FranchiseArkitekt har en sterk tilknytning til Svenske Franchise Forening i mange år. FranchiseArkitekts grunnlegger, Jonas Ideström og hans kollega i FranchiseArkitekt Anders Fernlund har vært foreningens president i til sammen 14 år. Jonas og Anders er fortsatt involvert i foreningen på forskjellige måter. Mange andre i gruppen har som styremedlemmer og på annen måte bidratt til utviklingen av foreningen. Alt engasjement innen Svensk Franchise skjer vederlagsfritt for å utvikle det svenske franchisemarkedet

FranchiseArkitekt har også siden starten vært Gullpartner i bransjeorganisasjonen. I tillegg er FranchiseArkitekts medlemsbedrifter SEB, Azets og Marginalen Bank selv Gullpartners i den Svenske Franchisen Foreningen. Dette betyr at 4 av 6 Gullpartnere i Svenske Franchise er medlemmer av FranchiseArkitekt.

FranchiseEvent – Knowledge Day – da kan høre alle vinnerne tale

Hvert år arrangerer FranchiseArkitekt Franchise Event i Stockholm, årets store seminar om franchise. Der presenterer alle vinnerne i de forskjellige kategoriene i Franny Galan, forteller om sitt franchisesystem og hvordan det ble bygd. Seminaret gir alle interesserte en mulighet til å lære mer fra de som er kåret til de beste. Med ande ord, en unik kunnskapsdag om franchise.

Franny Awards på Franchisekonferansen i Norge

FranchiseArkitekt arrangerer Norges største seminar om franchise sammen med hovedorganisasjonen VIRKE. FranchiseArkitekt og VIRKE etablerte Franny Awards Norway 2018 og tildelte prisen Årets Franchisekjede.

Franny Awards første vinneren ble ELKJØP (ELGIGANTEN) i hard konkurranse med bl.a. Pizzabakeren, Slettvoll og Specsavers

FranchiseArkitekt - Priser

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss