Kapittel 8 – Arbeidsfordeling mellom franchisegiver og franchisetager
- Hjem
- Tjenester
- European Award
- Food & Beverage Team
- Spesialister
- Hva er franchise?
- Bøkene våre om franchising
- Franchiseguiden
- Forfatternes forord
- Kapittel 1 – Hva er franchise?
- Kapittel 2 – Franchise er større enn man skulle tro
- Kapittel 3 – Er forretningskonseptet egnet for franchise?
- Kapittel 4 – Blir det lønnsomt?
- Kapittel 5 – Hvordan man begynner – franchiseprosjektet
- Kapittel 6 – Franchiseprospektet
- Kapittel 7 – Varemerket
- Kapittel 8 – Arbeidsfordeling mellom franchisegiver og franchisetager
- Kapittel 9 – Markedsinndeling
- Kapittel 10 – Franchiseavgiften
- Kapittel 11 – Avgift til felles markedsføring og aktiviteter
- Kapittel 12 – Betalingsrutiner – et viktig håndverk
- Kapittel 13 – Finansiering av franchisetagere
- Kapittel 14 – Drift av franchisekjede
- Kapittel 15 – Rettslige reguleringer av franchise
- Kapittel 16 – Franchisegivers opplysningsplikt – franchiseloven
- Kapittel 17 – Rettigheter og plikter
- Kapittel 18 – Franchiseavtalen
- Innledning
- Rettigheter
- Plikter for franchisegiveren
- Plikter for franchisetageren
- Fellesforpliktelser
- Forholdet til tredjepart
- Felles identitet
- Konfidensiell håndbok og informasjon
- Utvikling
- Markedsføring
- Økonomi og administrasjon
- Avgifter
- Overføring av rettigheter
- Avtalens førtidige opphør
- Regler etter at avtalen har opphørt
- Tolkningsdata
- Avtaletid
- Tvisteløsning
- Avslutning
- Vedlegg
- Kapitel 19 – Håndboken
- Kapittel 20 – Eksempler fra virkeligheten
- Kapittel 21 – Rekruttering og etablering
- Kapittel 22 – Tillitskapital og evnen til å kontrollere
- Epilog
- Bilag
- Vedlegg 1 – FRANCHISE – Valg av organiseringsform
- Vedlegg 2 – Suksess i retail – våre erfaringer
- Kjøp boken
- Franchiseguiden
- Kontakt
- Om oss
- Rapporter
- Franchise guide
- Nettstedskart
- Bekreftelse: Bestill boken
- Bekreftelse: Kontakt oss
- Bekreftelse: Kontakt spesialist
- Bekreftelse: Last ned filer
- Bekreftelse: Registrering til arrangement
- Franchisepodden i Norge
- Episode 1 – Elkjøp Nordic
- Episode 2 – Slettvoll
- Episode 3 – Deli de Luca
- Episode 4 – Specsavers
- Episode 5 – Franchiserelasjoner del 1 – introduksjon og om ledelse
- Episode 6 – Franchiserelasjoner del 2 – gledesfasen
- Episode 7 – Franchiserelasjoner del 3 – avgiftsfasen
- Episode 8 – Franchiserelasjoner del 4 – megfasen
- Episode 9 – Franchiserelasjoner del 5 – slippe fri fasen
- Episode 10 – Franchiserelasjoner del 6 – forstå fasen
- Episode 11 – Franchiserelasjoner del 7 – vi fasen
- Episode 12 – Big Bite
- Episode 13 – Finansiering av franchisetakere
- Episode 14 – Peppes Pizza
- Episode 15 – Rekruttering av franchisetakere – Cappa
- Episode 16 – Elon
- Episode 17 – Kvik
- Episode 18 – Er franchiseavtaler Husmannskontrakter?
- Episode 19 – Etableringsstrategi
- Episode 20 – Franchisetaker Henrik Bjønnes i Elkjøp
- Episode 21 – Oche Dart Club
- Episode 22 – Trening og opplæring i franchisekjeder
- Episode 23 – Selvutvikling – forutsetning for franchiseledelse
- Episode 24 – Franchisetaker Hanne Them-Enger i Specsavers
- Episode 25 – Prof. Arnulf fra BI – om internasjonal ledelse og franchiseledelse
- Episode 26 – Utarbeidelse av franchiseavtaler
- Episode 27 – Sunkost
- Episode 28 – Økonomistyring i franchisesystemer
- Episode 29 – Endringsledelse
- Episode 30 – Verdivurdering av franchisekonsepter
- Episode 31 – Kvalitetssikring av franchisekjeder
- Episode 32 -Partyland
- Episode 33 – If Forsikringssenter
- Episode 34 – Europris
- Episode 35 – Innkjøp i franchisekjeder
- Episode 36 – Finansiering i franchisekjeder
- Episode 37 – Fargerike
- Episode 38 – Dominos Pizza
- Episode 39 – Sunkost – Årets Franchisekjede
- Påmelding til arrangementer
- Påmelding til arrangementer
- Påmelding til arrangementer
- Kurser & Seminarier – Mallinnehåll