Når du behøver et profesjonelt webbasert verktøy som hjelper deg å dele informasjon og kunnskap internt, sikre konseptetterlevelse hos enhetene og oppnå effektivt samarbeide på tvers, kontakter du Chainformation.

Ta kontakt med Camilla Hall-Henriksen, som er ansvarlig for det norske markedet.

Anders Hall er gründer og deleier i Chainformation, og har siden år 2000 hjulpet kunder å formidle kunnskap mer effektivt, sikre en konsekvent varemerkeopplevelse og tilrettelegge for vekst i kjeder. Chainformations ledende intranettplattform er spesialutviklet for franchise- og kjedevirksomheter, og har mange tusen brukere i mer enn 20 land.

Din franchisekjede får en felles og strukturert plattform for internkommunikasjon, rake motsetningen til unødig og utstrukturert informasjon via e-post. Rollebaserte rettigheter i flere dimensjoner og et stort utvalg av funksjoner, gjør dessuten at systemet enkelt kan tilpasses din kjedes unike behov, uansett størrelse på kjeden.

Chainformation Franchise Intranet leveres via en smidig leieavtale. Ferdigpakketert med tjenester for teknisk drift, kundetilpasning, opplæring og support. Du får en langsiktig og erfaren partner med bl.a. AAA-klasiffisering.