Vil du bygge en restaurantkjede:
Gjennom to steg tar vi deg fra visjon til mål. Uansett om du vil utvikle gjennom franchise, drive i egen regi eller en kombinasjon av begge. Det foreligger mange bevis på at vår metode fungerer. Det bekreftes gjennom de fremgangsrike kjedene vi har hjulpet i Norden.
Vår metode for å utvikle en fremgangsrik restaurantkjede
I et første trinn analyserer vi konseptet for å finne suksessfaktorer og mulige risikoer. Vi vurderer også hvor lønnsom ekspansjonen kan bli. Før trinn to velger du hvilke områder du vil fokusere på. Deretter skreddersyr vi et handlingsprogram slik at restaurantkjeden din får best mulig forutsetninger for å lykkes.
Steg 1
Work shop og beslutningsunderlag
Steg 2
Skreddersydd handlingsprogram
Steg 1 – Work shop og beslutningsunderlag
Eksempel på spørsmålstillinger:
- Er konseptet ditt lønnsomt nok til å utvikle seg til en kjede?
- Skal kjeden din drives som en franchise, i egen regi eller i en kombinasjon?
- Hvordan kan utvidelsen din finansieres?
- Hvordan kan en høyest mulig verdivurdering av morselskapet / franchisegiveren oppnås?
- Hvilke forbedringsmuligheter er det for f.eks. menyen, kjøkken, innkjøp, servise, bar, innredning, sentralt kjøkken og leveringsapp.?
- Hvor mange restauranter kan / bør du etablere?
Steg 2 – Skreddersydd handlingsprogram
Startpakke for franchising
- Strategiske beslutninger
- Franchisekonseptet
- Franchiseprospektet, franchiseavtalen og håndboken
- Franchiseavgiften
- Support, opplæring og kvalitetssikring
Egeneide restauranter
- Forbedringer før en ekspansjon
- Finansiering
- Håndbøker
- Driftskonseptet
- Ledelse
- Opplæring og kvalitetssikring
Opplæring og kvalitetssikring
Opplæringsprogram, kvalitetssikringsprogram, evaluering og effekt.
Ekspansjon og rekrutering
Lokale og beliggenhet, rekruttering, forhandlinger med utleier samt leiekontrakt.
Digital kommunikasjon
App, digital markedsføring, kundeklubber, matleverandører (f eks. Foodora, Uber og Bolt) samt markedsføring mot potensielle franchisetakere.
Operations – drift
Forbedring i kjøkkenet og baren, innkjøp, menyøkonomi samt personalstyring og dokumentasjon.
La oss hjelpe deg med å starte din restaurantkjede
Driver du allerede en kjede? Vi hjelpe deg også med å utvikle og forbedre din eksisterende restaurantkjede.