Fredrik Hjortdal

Senior rådgiver, Cappa & Franchiseportalen

Fredrik.hjortdal@cappa.no
+47 930 36 876

Leter du etter et franchisekonsept som passer deg eller vil du ha hjelp til å finne nye franchisetakere?

Fredrik Hjortdal er rådgiver i Cappa og kontaktperson for deres Franchiseportal. Franchiseportalen.no er portalen for deg som vurderer å bli franchisetaker, og for nye og etablerte franchisekjeder. Franchiseportalen det naturlige valget for morgendagens franchisetakere for å vurdere ulike franchisekonsepter og etablere kontakt. Franchiseportalen inneholder gode artikler om franchise og forklarer hva franchise er.

Franchiseportalen.no profilerer utvalgte franchisekonsepter og konkrete franchisemuligheter fra rekrutteringsselskapet Cappa. Det er Cappa som står bak franchiseportalen.no.

Ta kontakt for mer informasjon!

Kontakt Fredrik

Alle våre spesialister

no
Anders Hall

Franchise Compliance Platform, Chainformation AB

Chainformation hjelper din kjede med digitale verktøy som sikrer kvalitet og konseptetterlevelse hos enhetene med håndbøker, sjekklister og task manager på nett og i mobil.

anders@chainformation.com

+46 70 814 35 65

no
Endre Storløkken

Franchiseadvokat, Advokatfirmaet SGB Storløkken AS

Du henvender deg til Endre om du trenger noen form for juridisk bistand relatert til franchise- og distribusjonsrett i de ulike faser av en franchise.

es@storlokken.no

+47 900 66 600

no
Runar Sørensen

Partner DHT Corporate Services AS

Runar Sørensen er partner i DHT Corporate Services og har spesialisert seg innen verdivurdering knyttet til kjededrift – uansett om det er tale om franchise, kjedemedlemsavtaler eller egeneide kjeder.

runar.sorensen@dht.no

+47 917 59 584

se
Carolina Lomm

Box Technologies – POS lösningar för Butik

Box Technologies – POS lösningar för Butik. Vill Ni att er butiksdator lösning ska vara en del av ert butiks koncept med snygg design. Kontakta oss så hjälper vi Er för bästa hårdvarulösningen inom kassa.

cl@boxtechnologies.se

+46 70 586 12 30

dk
Paul Neale

Franchiseadvokat - Aumento Advokatfirma, København

Hvis du har brug for indsigt, erfaring og rådgivning i forbindelse med etablering og drift af franchising i Danmark, kontakter du Paul.

pn@aumento.dk

+45 702 55 770

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Kontakt oss