Franchisekonferansen 2023

27. april 2023

REGISTRERING

NÅR

27. april 2023, kl. 09.00 – 16:00

HVOR

Virke, Henrik Ibsens gate 90, Oslo

TILDELE

Virke medlem: Kr. 1 600
Ikke medlem: Kr. 2 400

Franchisekonferansen 2023

Franchise i vekstfaser

Konferansen

  • Hvordan planlegger vi en suksessfull vekstfase i en franchisekjede?
  • Hvordan sikrer vi at målene blir nådd på en god og lønnsom måte, både for konsepteier og franchisetakerne?
  • Hvordan kan vi selv planlegge en ekspansjon ved å lære av andres suksess og utfordringer?
  • Hvilket lederskap må utøves for at samtlige franchisetakere og konsepteieren får mest mulig ut av en endringsprosess?

Dette er noen av de temaene som vi tar opp i årets konferanse.

Ekspansiv vekst er like aktuelt innen franchisekonsepter som hos alle andre. Dog kan det være enda mer krevende, når hver enkelt franchisetaker driver sitt eget selskap og har sine egne tanker rundt hvordan endringen bør skje.

Dette vil du lære mer om 27. april 2023 når FranchiseArkitekt og Hovedorganisasjonen Virke arrangerer sin årlige franchisekonferanse.

REGISTRERING

Foredragsholdere


Ernst Kåre Dybing – daglig leder i Pizzabakeren
Ernst har overtatt rollen som ny daglig leder i selskapet siden september 2022 og har mange års kjedeerfaring fra selskapet Butikkutvikling AS. Foredraget skal fokusere på franchisekonseptet til Pizzabakeren og hvilke læringer selskapet har gjort gjennom den kraftige veksten, utfordringene og gode lønnsomheten som kjeden har hatt.


Beata Krakus – advokat og officer at Greensfelder, Hemker & Gale, P.C.
Ekspansjon av norske franchisekonsepter til USA er et strategisk veivalg som mange søker, men dessverre undervurderer kompleksiteten av.
Beata Krakus jobber som advokat i Chicago, har erfaring fra advokatvirksomhet i det svenske markedet, og skal skissere hvilke krav som stilles til en norsk franchisekjede når man ønsker å etablere seg i en eller flere amerikanske stater.


Espen Iversen – Head of Conquest & Outbound i IF Forsikringssenter
Franchise i forsikringsbransjen er noe ukjent, men Espen Iversen har ledet IFs franchisekonsept med suksess i mange år. Espen vil fortelle oss hvordan de jobber suksessfullt som franchisegiver og med franchisetakere i en usedvanlig krevende bransje og hvilke læringer vi kan trekke ut av dette forretningskonseptet for vårt eget franchisekonsept.


Alexander Yavuz – VD Däckskiftarna
Däckskiftarna er en meget suksessfull tjenestefranchise i Sverige, som ble hedret med Franny Award – Årets Markedsfører under Franny Gallaen i Stockholm i 2022. Däckskiftarna har utviklet en franchisekjede med stasjonære sentere for løpende dekkskift av biler og har nytt stor suksess.
Lær om forretningsmodellen til selskapet og hvordan de tenker franchiseutvikling for Skandinavia.


Kjetil Enger – adm. dir Dominos Norge
Dominos Pizza har som verdens største pizzakjede innen take-away hatt sin første etablering i Norge i 2014. Etter en fase med prøving og restrukturering har de under Kjetil Engers ledelse gått fra kun egeneide til franchisemodell. Kjetil vil gjennomgå hvilke læringer de har gjort seg under reisen og hva som er selskapets viktigste franchiserelaterte satsingsområder.


Endre Storløkken – advokat og partner SGB Storløkken
Norges mest erfarende franchiseadvokat gjennomgår EUs nye forordning (gruppeunntak for vertikalt samarbeide) rettet mot blant annet internettsalg innen franchisekjeder. Reglene har stor innvirkning på hvordan franchisegiver og franchisetaker organiserer sitt salg gjennom nettsalg. Dette er kunnskap du MÅ ha hvis du driver franchise med kobling butikk og nettsalg.

REGISTRERING

Kontakt oss