Franchisekonferansen 2019 – 6. mars

Delta sammen med mange av Norges fremste innen franchise.

Lær av andres utfordringer – skap egen suksess

På konferansen får du et unikt innblikk i velfungerende franchisekonsepter, analyser og jus. I tillegg får du presentert flere inspirerende cases fra kjente ledere sine feil og utfordringer.

Delta sammen med mange av Norges fremste innen franchise. Lær av andres utfordringer – og skap egen suksess.

Meld deg på NÅ!

PÅMELDING

Franchiseprisen: Franny award

På årets konferanse deler vi ut prisen «årets franchisepris», den såkalte Franny Award, som skal til en kjede som har utmerket seg særlig positivt.

På konferansen deles det ut to priser: Årets franchisekjede og Årets franchisetaker.

Årets franchisekjede

Prisen skal deles ut til en franchisekjede som har utmerket seg positivt i året som har gått.

Alle kan foreslå kandidater til prisen, og nominering skjer via denne lenken: ÅRETS FRANCHISEKJEDE

Årets franchisetaker

Det lanseres en ny pris som skal rette oppmerksomheten mot dyktige franchisetakere. Derfor får alle franchisekjeder muligheten til å foreslå én kandidat til prisen som Årets franchisetaker.

Prisen skal fokusere på franchisetakere som både har oppnådd gode resultater og som også fremstår som et forbilde for andre franchisetakere i kjeden.

Kandidater nomineres av kjedene selv, og skjer via denne lenken: ÅRETS FRANCHISETAKER

NÅR

6. mars 2019 9.00-16.30

HVOR

Hovedorganisasjonen Virke Henrik Ibsens gate 90, inngang 7 etg. Solli Plass.

PRIS

Earlybird pris kr. 2400 varer til 20.12.18, Etter 20.12.18 - kr. 2900 pr. deltaker. Påmeldingen er bindende.

Påmelding Les mer

Sverre Helno

Slik snudde Peppes en nedadgående pizza-trend sammen med sine franchisetagere!
Peppes Pizza, eid av Umoe Restaurants, har gjort noen radikale grep for å snu trenden i kampen om måltidskronene. Hør konsernsjef i Umoe Restaurants, Sverre Helno, snakke om hvilke endringer som ble gjort, effekten og hvordan franchisetagerne ble involvert i prosessen

Pia Mellbye

Hvordan har McDonald´s i Norge lykkes med å vokse når markedet fylles opp av konkurrenter?
Pia Mellbye, adm. dir. McDonald´s Norge forklarer hva som skal til for å lykkes med å bygge et franchisekonsept som vedvarer over tid i godt samarbeid med sine franchisetakere.

Hans Lewin

Hvilke fallgruver møter du på ved å ekspandere franchisekonseptet til utlandet?
Mange norske kjeder har feilet når de har tatt konseptet over landegrensene. Hør Hans Lewin, administrerende direktør for Pizzabakeren i Sverige, snakke om de barrierene og utfordringene som Pizzabakeren ble møtt med når de skulle etablere seg i Sverige

Bjørn Helge Vik

Hvordan drive lønnsom franchisedrift innen møbelbransjen?
Slettvoll har greid å etablere og drifte en kjede i en av de vanskeligste bransjene innen retail. I et marked preget av import og lavpris har Slettvoll målbevisst jobbet med et konsept tuftet på kvalitet, egenproduksjon og kompetanse i butikk.

Hør kjedesjef Bjørn Helge Vik, Slettvoll Møbler beskrive deres suksess gjennom bruk av franchisemodellen.

Sven Hars

Sven Hars, rådgiver innen franchising for Franchisearkitekt. 25 års erfaring fra internasjonale kjeder basert på franchising (Esso, McDonald´s, Burger King, TGIFriday´s).

Jonas Ideström

Managing partner og grunnlegger av Franchisearkitekt. 25 års erfaring med profesjonell franchiseutvikling, og har dels praktisk erfaring, som Administrerende Direktør, med å bygge, drive og utvikle nordiske og utenlandske kjeder.

Franchisekonferansen 2019

Lønnsomhet, balansert vekst og god kjedekultur

Delta på Nordens største møteplass for franchisegivere og franchisetakere 6. mars 2019.

Hvordan skape lønnsomhet og vekst i franchisedrift? Franchisemodellen har hatt en kraftig vekst i Norge de siste tiårene, hva skal til for å bygge opp et franchisekonsept som lykkes over tid i et konkurranseutsatt marked?

På konferansen kåres Årets franchisekjede 2019 og Årets franchisetaker 2019.

Topptema på årets konferanse er:

  • hvordan skape lønnsomhet
  • hvordan få balansert vekst
  • hvordan skape god kjedekultur.

Du får gode råd og innsikt fra ledere i bl.a. McDonald´s, Peppes Pizza, Pizzabakeren og Slettvoll.

Gå direkte til påmelding her

Tid: 06.03.2019 09.00 – 16.30

Sted: Hovedorganisasjonen Virke, Henrik Ibsens gate 90, Solli Plass Oslo

Pris: Earlybird pris kr. 2400 varer til 20.12.18, Etter 20.12.18 – kr. 2900 pr. deltaker.

Bindende påmelding.

Moderatorer: Bror Stende, Direktør Faghandel, Mote og Fritid i Virke
Sven Hars , franchisekonsulent i Franchisearkitekt
Påmelding: Registrer deg her
Kontakt: info@franchisearkitekt.no

  • 08:30

    Registrering og kaffe

  • 09:00

    Start konferansen

  • 11:30

    Lunsj og mingling (45 min.)

  • 12:15

    Konferansen fortsetter

  • 13:25

    Pause

  • 13:40

    Konferansen fortsetter

  • 15:30

    Oppsummering og avslutning

  • 16:00

    Speed-dating med fagpersoner

  • 16:30

    Avslutning

Show the complete program Minimize the program

Franchiseguiden

– 250 sider om franchiseutvikling

Franchiseguiden er en bok om hvordan franchise fungerer og om hvordan man bygger og driver en franchisekjede.

Boken brukes som en guide for profesjonelle franchiseoperatører samt som en orientering for de som ønsker å bygge en franchisekjede.

Kjøp boken Les boken online
Franchiseguiden

Dine eksperter på franchise i Norden

FranchiseArkitektene er spesialister på alle felt tilknyttet franchise. Vår forretningsidé er å tilby den beste kompetansen innenfor områdene der franchiseforetak har viktige behov.

Les mer
Påmelding