Øyvind har lang erfaring fra salg og implementering av automatiserte økonomiprosesser. I Azets har han blant annet salgsansvaret for salg mot kjeder og franchisekonsepter, med fokus på verdiskapning for både hovedkontor og medlemmer.

Azets er Nordens ledende leverandør av økonomitjenester og -systemer til vare- og tjenestehandel med spesielt fokus på franchise konsepter.

Azets mer enn 40 års erfaring med regnskap, lønn og økonomistyring. For kjeder og franchisekonsepter har vi utviklet et solid konsept for effektive økonomiprosesser– både for franchisetaker og franchisegiver. Azets tilbyr skreddersydde IT-løsninger og kompetente regnskaps- og lønnskonsulenter med lang bransjeerfaring.

Med Azets som samarbeidspartner får du tilgang til moderne og effektive økonomisystemer og prosesser. 100% skybaserte løsninger legger grunnlaget for enkel skalerbarhet og tilgangskontroll.  Med en rekke av Nordens største kjeder på kundelisten har Azets etablert et miljø med stordriftsfordeler. Det betyr at vi kan gi deg gode priser og en godt utprøvd beste praksis som gir deg som kunde mer tid til kjede- og butikkdrift.

Enten du representerer en godt etablert kjede eller et nytt konsept representerer Azets en rekke muligheter for effektivisering og kvalitetsforbedring av økonomiprosessen.